Food and sustainability at Söderhallarna

Mat och hållbarhet i Söderhallarna

Under festivalen fördjupar vi oss inom mat och hållbarhet i Söderhallarna vid Medborgarplatsen. Varje dag kommer Söderhallarna att gästas av en hemmakock från food tech-företaget Gastronaut. Hemmakockarna kommer från olika kulturer och bidrar med olika perspektiv på mat och hållbarhet. Kom och smaka, inspireras och tyck till om vad som är det bästa med Söderhallarna och vad du skulle vilja se, uppleva och smaka på i Söderhallarna i framtiden. Hemmakockarna från Gastronaut gästar Söderhallarna 21 – 26 augusti.

Den 25 augusti kl. 09.00 har vi en lärandestudio på temat Framtidens mat i framtidens stad. Det blir en resa i mat, tech och hållbarhet. För deltagande på seminariet krävs anmälan till studio@al.se senast den 11 augusti.

———————–

Food and sustainability at Söderhallarna

During the festival we will dig deeper into food and sustainability at Söderhallarna, Medborgarplatsen. Every day, Söderhallarna will be visited by a chef from the food tech company Gastronaut. The chefs come from different cultures and provide different perspectives on food and sustainability.

Come and taste, inspire and enjoy what is the best of Söderhallarna and what you would like to see, experience and taste in the future. Gastronaut home cooks visit Söderhallarna 21-26 August.

August 25 at 9.00 PM we have a learning studio; Food of the future in the future city. It will be a journey in food, tech and sustainability. Participation in the seminar requires registration to studio@al.se by 11 August.

Join the Act today, and we can get started.

Contributing partners