Food that works – Breakfast club

Event type: Breakfast & seminar

When: August 21-25, 08.00

Venue: Teatern, Skanstull

Boka frukost

Under fem frukostseminarier kommer vi belysa olika vinklar på maten vi väljer att äta. Att ställa om kosten är ett av det enklaste tillvägagångssätten för att bidra till Agenda2030.

”Frankly all of the goals in some way or the other, all of the SDGs, are connected with food.” /Pavan Sukhdev, Founder and CEO of Gist Advisory.

Upplägget är enkelt:
Varje morgon har vi en ny vinkel på varför kosten är viktig för ett bra och längre liv. Vi har en ny talare som skapar sin favoritfrukost och bjuder er, samtidigt som det finns tid för frågor och diskussion med talarna.
Dörrarna öppnar 7.45 och talare börjar 8.00. Frukost serveras 8.30 och avslutas 9.00.

Program:

Måndag 21/8: Restaurangbesöket och producenten
Talare: Maximilian Lundin (kock) & Cecilia Sjöholm (Oatly)

Tisdag 22/8: Hälsa
Talare: David Stenholtz (läkare)

Onsdag 23/8: Hemmet
Talare: David & Luise (Green Kitchen Stories)

Torsdag 24/8: Träning
Talare: Lars Frölander (simmare)

Fredag 25/8: Forskning
Talare: Tove Björklund (recollab + Stockholm Resilience Centre)

Tack till vår partners: Oatly och Amf Fastigheter.

Join the Act today, and we can get started.

Contributing partners