Waste Tasting

When: 23 August and 24 August, 18.00
Where: Spritmuseum, Djurgårdsvägen 38-40
Bookings

The Waste Tasting is a unique dinner experience aiming to inspire and educate around food waste and making a change for the better. The dinner will consist of 10 dishes made entirely out of rescued food and the menu is put together by Swedish top chef Petter Nilsson, from Spritmuseum Restaurant in Stockholm. Petter is internationally renowned for his avant-garde style of cooking, inspired by traditional Swedish cuisine.

During the dinner, a short panel discussion with spokespeople from Stockholm’s food waste scene will take place. The event will also be the premiere for an inspiring mini-documentary around food waste featuring some of the world’s greatest experts on the subject.

———–

Waste Tasting är en unik upplevelse med syfte att inspirera och utbilda runt slöseri av mat för att bidra till en positiv utveckling med minskat matsvinn. Middagen består av 10 smårätter gjort helt utav mat som annars hade slängts, och är sammansatt av den svenska stjärnkocken Petter Nilsson, från Spritmuseum restaurang i Stockholm. Petter Nilsson är känd för sin avant-garde stil när det gäller matlagning och inspireras av traditionell svensk husmanskost.

Under middagen genomförs kortare paneldiskussion med representanter från några av Sveriges mest progressiva företag mot matsvinn. Eventet kommer också vara premiärvisningen av en inspirerande mini-dokumentär, där några av världens främsta experter på matsvinn medverkar.

Join the Act today, and we can get started.

Contributing partners