Skip to content

Om oss

Stockholmsact är en organisation som arbetar med entreprenörer i Stockholmsregionen. Vi har funnits i 10 år och har hjälpt många entreprenörer att ta sina företag till nästa nivå. Vårt mål är att hjälpa entreprenörer att utveckla sina företag och skapa arbetstillfällen i Stockholmsregionen. Vi erbjuder en mängd olika tjänster, bland annat affärscoachning, finansiering, nätverksmöjligheter och mycket mer. Om du är en entreprenör i Stockholmsregionen kan vi hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra tjänster.

Ordet “entreprenör” kommer från det franska verbet entreprendre, som betyder “att ta itu med” En entreprenör är en person som startar en verksamhet eller ett företag och tar ekonomiska risker i hopp om att göra vinst.

På senare år har entreprenörskap blivit ett alltmer populärt karriärval. Detta beror sannolikt på de många fördelar som entreprenörer åtnjuter, t.ex. att vara sin egen chef, ha större kontroll över sitt arbetsliv och kunna fullfölja sina egna idéer och mål.

Entreprenörskap är dock inte utan utmaningar. Den kanske största utmaningen för entreprenörer är risken för misslyckande. Många företag klarar sig inte längre än till det första året, och de som klarar sig har ofta stora ekonomiska svårigheter. Dessutom är det svårt att driva ett företag och tidskrävande arbete, och det kan vara svårt att upprätthålla en bra balans mellan arbete och privatliv.

Trots utmaningarna kan entreprenörskap vara en mycket givande erfarenhet. Om du funderar på att starta ett eget företag är det viktigt att göra din research och se till att du är medveten om riskerna. Men om du är villig att arbeta hårt och ta risker kan entreprenörskap vara ett utmärkt sätt att nå dina mål och skapa något nytt och spännande.